• Workshop helyszín - csoport inspirációk

  • Ingyenes parkoló

  • 3D Mozi és Előadó terem

  • céges visszavonulásra, off-site meetingre

ÉLMÉNYSZERZÉS - JÉGTÖRÉS - ENERGETIZÁLÁS

- Szabaduló szobáink:
szabaduloszoba-jusski-fot-szalmalovag

Összeállításunkat azok számára fejlesztettük ki, akik szeretnék osztályukat, céges csoportjukat, barátaikat rövid idő alatt, alacsony költségvetéssel, nem munkahelyi környezetben, pár pillanat alatt színvonalasan felrázni. Villámgyors, mindenkit felráz, olcsó és megbízható eredményeket produkál.
 Kérj hozzá Trénert! Hozzáadott érték, ami különlegessé teheti a kiszabadulós programot.
Együttműködésre, új kollega integrációjára, kommunikációs fejlesztésre. Fejvadászok kedvelt programja...

Trénerünk a programban résztvevők együttműködését a háttérből megfigyelve rövid viszajelzést adhat a csoport részére. A csoportot a tréner a szobában kiséri „láthatatlanul”. Megfigyelésének célja a csoport dinamikájának, együttműködési készségének képességei. Az éménytérből való kijutás után rövid visszajelzést ad a csapat munkájáról.

5-21 fő részéig. Programidő: ck. 1 óra
 
- Nyomógombos Kvíz vetélkedőnk:
kviz-jatekos-csapatepites
Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaiddal is megoszthatod a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert piros kvíz gomb, melynek gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez. A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak. Melyik témában indulnál? Gasztró? Retró? Sport? Filmek? Zene?
Tervezhető programidő: 0,5 -1,5 óra között. Létszám: 4 főtől – 36 főig.
 
 - 1 perces csapatvetélkedő
1perces-vetelkedo
A TV-ből ismert versenyjáték ihletett minket, ahol most csapatoknak közösen lesz lehetősége egy-perc alatt ügyességi feladatokat teljesíteni! Lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállítottunk egy ügyességi feladatsort, aminek a sikeres elvégzéséhez nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, és leleményességre, sőt gyorsaságra van szükség, miközben egy feladat teljesítésére a csapatnak csupán egyetlen perc áll rendelkezésre.
Tervezhető programidő: 0,5 -1,5 óra között. Létszám: 8 főtől – 36 főig.
  
- Nerf csatázás
nerf-csapatepites
Nerf bázisunkon tökéletes stratégiai, illetve energetizáló küldetéseket kínálunk. Zombi és Star Wars jellegű pályáink magas minőségű látvánnyal dekoráltuk.
A Nerf szivacslövő csatatér helyszínén mindent balesetmentesen alakítottunk ki, és – bár a játékosok számára nagyon is valóságosnak tűnhet – csak játéktérként üzemel. Az egymás ellen folytatott “harcok” mindössze szivacs lövedékekkel zajlanak. Programveztőnk figyeli a találatokat, ügyeli a Fair-Play fontosságát.
6-30 fő részéig. Programidő: 0,5-1,5 óra
 
- Mozitermünk lehetőségei:
moziprogram
 
- 3D filmvetítés: 1000 éves Magyarország és a budai vár története. (26 perc, 3D animációs film)
- 14 fő befogadása
- egyéb prezentációk
 
- Csapatépítés kamerákkal!
kamerakkal-csapatepites
A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol  színművészek, filmvágók, rendező, sminkes és forgatókönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket. A forgatáshoz „Hollywood” megjelenését a csapatoknak a kapott kellékanyagok, eszközök (kamerák, lámpák, jelmezek, stb.), technikai felszerelés és segédeszközök felhasználásával kell megteremteniük. A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak. A záró program keretében popcornos mozizással a filmeket közösen éli át a csapat. 
10-36 fő részéig. Programidő: 5-8 óra
 
- Képtelen tudomány - Kisérletek vetélkedője:
keptelen-tudomany
Aki már látta a natgeo tv-n az eszement tudományt, az már érzi a programunk valóságát. A módszer egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, ezalapján az egymás ellen vetélkedő csapatok megegyeznek a vélt kisérlet végeredményében, majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket. A csapatok kísérleteket látnak és szavaznak meg.  
6-36 fő részéig. Programidő: 1-1,5 óra
 
- Helyszínelők – 2015.-2017. ÉV LEGKERESETTEBB PROGRAMJA!
helyszinelok
NYOMOZÁS, MINT A FILMEKBEN! GRAFOLÓGIAI ELEMZÉS - ÚJJLENYOMAT VIZSGÁLAT – BALLISZTIKAI LÖVÉSZET – IGAZI CSAPATJÁTÉK EGY KÖZÖS CÉLÉRT
Mint a tetthelyre érkező bűnügyi nyomozó, a résztvevők nyomozócsoportokat alkotva derítik fel a bűncselekmény apró részleteit, feltárják a láthatatlan nyomokat, elemzik a bizonyítékokat és végül meghatározzák a tett elkövetéséért felelős személyt! Ujjlenyomat vizsgálása, ballisztikus lövés, írás elemzés, kihallgatás, kamerák felvételeinek elemzése.....program hitelességéért rendőrtiszttel együttműködve állítottuk össze a programot.
6-36 fő részéig. Programidő: 1,5-2 óra


Ha érdekel  valamelyik programunk, akkor jelentkezz most, itt kitöltheted rövid űrlapunkat!
logo-trening-helyszin


Főlap