• Workshop helyszín - csoport inspirációk

  • Ingyenes parkoló

  • 3D Mozi és Előadó terem

  • céges visszavonulásra, off-site meetingre

Economy Csomagajánlat-kis csoportoknak


Alacsony költségvetéssel, egy inspiráló, egyben önálló céges kiruccanásra hívunk 15 fő részéig. 

Bővebben...:

Energetizáló Csomagajánlat - felrázva, nem keverve...

Napközben csapatodat feltöltjük további élményekkel és még marad időtök a meetingre is. Ajánlatunk 10-30 fő részéig javasolt.

Bővebben...:
Kérdéseiddel hívd bátran ügyfélszolgálatunkat, Faragó Vilmos fogadja majd a hívásod: +36-20/435 4248 (munkanapokon 10:00-16:30-ig – ha nem tudnánk felvenni a telefont, visszahívjuk).

Az alábbi feltételeket a Felhasználó a honlap böngészésével, regisztrációval, ill. megrendeléssel automatikusan elfogadja.

Az üzemeltető fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására.

A Jogi Nyilatkozat hatálya
Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a http://rendezvenymuhely.hu; http://rendezvenyhelyszin-fot.hu; http://budapestdance.hu; http://jusski.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére (ékezetes és ékezet nélküli formában), valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2011. szeptember 01.- től visszavonásig.

A honlap üzemeltetője
A honlap üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Broadband Service Kft.

Adószám: 25364082-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-270863

Ügyvezető: Fábián Viktor

Az online fizetés: Nincs

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhely szolgáltató adatai:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft., (+36-1/789-2789, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Hírlevélküldő és CRM szolgáltató megbízás: Nincs

Ügyfélszolgálatunk:
Telefon: +36-20//435 4248 (normál díjszabású)

E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása
Regisztráció (feliratkozás, feliratkozás feltételei, leiratkozás)
A regisztrációval, vagy regisztráció nélkül elérhető ingyenes digitális termékek letöltésével, illetve vásárlás során (mindhárom esetben) a Felhasználó elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a honlap látogatója / felhasználója között.

A felhasználó a regisztráció/feliratkozás alkalmával a következő információkat adja meg: email cím, vezetéknév és keresztnév, telefonszám, weboldal, település. Az üzemeltető a NAIH-hoz bejelentett adatkezelő.

A szolgáltató nem felel a regisztráció során megadott adatok pontatlanságából eredő károkért. A regisztráció során megadott adatokat a felhasználó azonosítására, valamint a számla kiállítása, ill. hírlevél küldése céljából kezeli a szolgáltató. Az adatok pontosítását a felhasználó e- mailen, telefonon, illetve adatmódosító űrlapon keresztül kérheti a szolgáltatótól.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e- mail cím céges, üzleti használatú, vagy olyan személyes e-mail cím, amelyet kifejezetten azért adott meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szolgáltatótól.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben – pl. számal e-mail (ti. ezek egyszeri üzenetek).

Az adásvételi szerződés létrejötte (vásárlás, megrendelés)
Ha a felhasználó megrendelést küld a honlapon található bármelyik űrlapon keresztül, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.

A felhasználó elfogadja, hogy a honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Árak, fizetési feltételek
A honlapon közzétett árak a végső fogyasztói árak, áfát külön jelölve tartalmazza – tekintettel arra, hogy a Szolgáltató cég.

Lehetséges fizetési módok:
Banki átutalás (előre utalás).

A honlap bármely űrlapjának kitöltésével a Megrendelőt fizetési kötelezettség még nem terheli.

Megrenelés visszaigazolása:
A visszaigazolt megrendelés után a Megrendelőt fizetési kötelezettség nem terheli.A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított legkésőbb 8 napon belül köteles kiegyenlíteni a megrendelt termék, szolgáltatás árát.

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)
A Megrendelő elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató legfeljebb 72 órán belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el.

A termék, szolgáltatás árának, előlegének kiegyenlítését követően 72 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék visszaigazolását, vagy egyéb információkat a termékről.

Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

Elállási jog
A Megrendelő jogosult a vásárlástól 14 napon belül elállni. Ez esetben a Megrendelő 14 napon belül visszakapja a termék árának teljes összegét.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az elektronikus úton küldött, digitális tartalmak, termékek esetében amennyiben a Szolgáltató teljesítette szerződéses kötelezettségeit, és a Megrendelő a megrendelést visszaigazoló e-mailben megküldött digitális termék hozzáférésének linkjére kattint, azt megnyitja, letölti, vagy bármilyen módon elkezdi használni, elveszíti az elállási jogát.

Garanciák és akciók
A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A Megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

A termékekre – egyes esetektől eltekintve – nem vonatkozik garancia. A 14 napos elállási határidő után terméket nem vásárolunk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza.

Amely termékre – ettől eltérően – garancia vonatkozik, az adott garancia feltételei a rendelési űrlapot tartalmazó honlapon vannak részletezve.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénzvisszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

Amennyiben a lemondást 8 napon belül jelzi a Megrendelő, a lemondott megrendelésre befizetett részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, és az addig be nem fizetett tréningdíjat a Szolgáltató kiszámlázza a Megrendelő részére, mivel a tréninget, rendezvényt a le nem mondott (8 napon kívül lemondott) jelentkezésére tekintettel szervezi.

Panasz
A Felhasználó a honlapon elérhető termékkel, szolgáltatással vagy Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos kifogásait az Ügyfélszolgálati elérhetőségeken keresztül terjesztheti elő.

Adatkezelési tájékoztató
A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy a honlapon történik információ/ adatgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatokat kell megadni (email cím, vezetéknév és keresztnév, telefonszám, weboldal, település, feliratkozás időpontja, cégnév, számlázási és postai cím – mindig az adat jogosultja általi megadás útján).

A Felhasználó a honlapon való böngészésével, ill. regisztrációjával, megrendelésével hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez.

A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Felhasználó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a Broadband Service Kft. iroda(kukac)rendezvenyhelysin-fot.hu elektronikus címén keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását.

A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Szolgáltató. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a Felhasználó kérelmére a Szolgáltató törli az adatbázisból.

Cookiek és linkek
A honlapon a szolgáltatás igénybevételéhez cookie- k (ún. sütik) engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie- k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A honlapon és Művekben más weboldalakra mutató linkek találhatóak. Az Üzemeltető nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban.

A Felhasználó saját maga felelős minden linkre kattintásért. Az Üzemeltető kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a Művekben és honlapokon található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak a Felhasználónak.

Az adatkezelés paraméterei
A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, hogy adatkezelés céljára a weboldal tárhelyén tárolja ill. ismeri a Felhasználó által megadott adatokat.

Adatgyűjtési szempontok
A Szolgáltató a Felhasználó adatait kizárólag az alábbi célokra használja fel (telefonon, hírlevél, DM levél formájában, vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. e- mail), illetve automatizált hívórendszeren keresztül):

ügyfél által igényelt termék, szolgáltatás teljesítéséhez, illetve előfizetéssel vagy megrendeléssel kapcsolatos értesítéshez,
saját és együttműködő partnerei marketing-tevékenységéhez (reklám tartalmú hírlevelek és megkeresések),
közvetlen üzletszerzés (ajánlatokat tartalmazó hírlevelek és megkeresések),
piackutatás és az ügyfél tájékoztatás céljára.
Az adatkezelés időtartama
A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a Szolgáltató (továbbiakban: Adatkezelő) addig kezeli, amíg a Felhasználó a jelen feltételek szerint nem kéri az azonosító adatok törlését.

A törlési igényt e-mailben kell az Adatkezelőhöz eljuttatni.

A Felhasználó által beküldött törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli az Adatkezelő az adatokat.

Az adatkezelés időtartama a Felhasználó által megadott adatok esetében addig tart, amíg a Felhasználó a Szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel nem él

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége
Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő akár egyetlen alkalommal történő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot az abban szereplő esetleges változásokkal és módosításokkal együtt.

Az Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Referencia, vélemények
A referencia, vélemény megadása önkéntes a Szolgáltató részére a termékekkel, tréningekkel, rendezvényekkel kapcsolatosan. A referenciát adó személy hozzájárul, hogy személyes véleménye (teljes nevével, arcképével, vállalkozása nevével és honlapjával együtt) feltűntetésre kerüljön a Szolgáltató érdekeltségi köreibe tartozó oldalakon, hírlevelekben, kampányokban, termékeken, és nyomtatott marketing anyagokon. A referenciát a Szolgáltató időbeli korlátozás nélkül jogosult használni. A referencia vélemény visszavonása esetén a Szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a személyes adatok eltávolításával, a monogram feltűntetésével.

Szerzői jogok
Kijelentjük, hogy a Szolgáltató (továbbiakban Szerző) birtokolja a honlapon látható információkat, anyagokat, könyveket, a küldött hírleveleket (továbbiakban: Művek).

A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához.

A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző előzetes írásos engedélyével lehet.

A jelen feltétek tudomásulvételével a Felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a Szolgáltató cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Az oldal látogatása, a Művek olvasása és a felelősség kizárása
A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

A Művekben található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szerző tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére, cégvezetési vagy üzleti magatartás tanúsítására.

A Művek olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Szerző kizár a Művek felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményre, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokra és következményekre vonatkozó – mindennemű felelősséget.

Változtatás joga
A Művekben található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja.

Jogorvoslati lehetőség
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5

Telefon: +36 (1) 391- 1400

Telefax: +36 (1) 391- 1410

E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.